linkedin phone 020-6248895

reconstructiekosten

Reconstructiekostenverzekering

Reconstructiekostenverzekering in het kort

Heeft u brand- of waterschade? Dan is de kans groot dat ook (een deel van) uw bedrijfsadministratie verloren gaat. De Reconstructiekostenverzekering dekt de kosten die u maakt om uw administratie weer te herstellen. De verzekering is vooral zinvol voor bedrijven met veel administratieve werkzaamheden. U kunt deze reconstructieverzekering los afsluiten of als onderdeel van de bedrijfsschadeverzekering. Hebt u ook andere kosten om uw bedrijf weer op te starten na schade, zoals tijdelijke huur van een bedrijfsgebouw of apparatuur? Dat verzekert u met de Extra kostenverzekering.

Wat is verzekerd op een reconstructiekostenverzekering?

Een reconstructieverzekering vergoedt de extra kosten die u moet maken om uw administratie te herstellen. Bij reconstructiekosten kunt u denken aan:

  • extra personeelskosten
  • extra energie- of telefoonkosten
  • kosten voor vervangende documenten en boeken
  • huur tijdelijke ruimte voor het herstelwerk

Het gaat om herstel na een verzekerde gebeurtenis, zoals:

  • brand, ontploffing en bluswerkzaamheden
  • blikseminslag en inductieschade door onweer
  • diefstal na inbraak, poging tot inbraak of vandalisme
  • wateroverlast, storm, hagel en sneeuw;

De kosten worden vergoed voor de vergoedingstermijn die u kiest.

Wat is niet verzekerd?

Bij computers bent u verplicht dagelijks, om de dag of wekelijks reservekopieën te maken op een andere locatie. Hoe vaak u back-ups moet maken, hangt af van de grootte van uw computernetwerk. Hebt u geen reservekopieën, dan is schade niet gedekt. Schade aan de computers of inrichting zelf valt niet onder deze verzekering.

Wat kost de verzekering?

U kunt de Reconstructiekostenverzekering los afsluiten of als onderdeel van uw Bedrijfsschadeverzekering. De premie is onder andere afhankelijk van de vergoedingstermijn en uw bedrijfsgrootte. Uw verzekeringsadviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden en kosten.

Wilt u meer weten over Reconstructiekostenverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Reconstructiekostenverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895