linkedin phone 020-6248895

employee Benefits

Employee Benefits.

Employee Benefits is het assembleren, leveren en beheren van secundaire arbeidsvoorwaarden ten behoeve van werkgevers en werknemers. Wij kunnen voor uw personeel een pakket samenstellen waarin alle zekerheden en voordelen, die een werkgever een werknemer wil bieden, zijn opgenomen. Daarnaast is er genoeg ruimte over voor een flexibele en individuele invulling. Een sluitend pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden is een goede motivatie voor uw personeel en zal indirect ook positieve gevolgen hebben voor arbeidsproductiviteit en personeelsbinding. Zo kunnen bijvoorbeeld pensioen- en spaarvoorzieningen, zorg- en inkomensverzekeringen, particuliere verzekeringen en voorzieningen zoals collectieve hypotheekarrangementen, op maat worden aangeboden. Om dit alles goed op de rit te zetten, is een uitgebreide inventarisatie met u als werkgever noodzakelijk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer weten over Employee Benefits.?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Employee Benefits..

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895