linkedin phone 020-6248895

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Inbreker betrapt

11-06-2018

Een vrouw uit Berkel en Rodenrijs heeft zichzelf en haar verzekeraar een hoop ellende bespaard door te investeren in een geavanceerd alarmsyteem voor haar woning. Het systeem waarschuwde haar dat de inbreker zijn slag probeerde te slaan terwijl de vrouw op haar vakantieadres was. De gewaarschuwde politie betrapte de man op heterdaad en rekende hem in.

Meer informatie

Actieve transparatie

03-02-2018

Als het aan PvdA, GroenLinks en de SP ligt, wordt actieve transparantie van de provisie op schadeverzekeringen wettelijk geregeld. De oppositiepartijen dienden hier gisteren een motie voor in bij de behandeling van de Wet implementatie richtlijn verzekeringsdistributie. Minister Hoekstra (Financiën) ontraadde de motie. Hij wil de optie actieve transparantie eerst laten onderzoeken.

Meer informatie

In gewoon Nederlands

01-12-2017

Vroeger was alles beter, toch? In de verzekeringssector lijkt dat aardig te kloppen. Er was geen hand vol maar een land vol verzekeraars en als klant was er keuze ten over. De afgelopen jaren stond het in de verzekeringssector bol van fusies en overnames. Er zijn nu nog enkele grote verzekeraars over die zo’n beetje de dienst uitmaken. Ze bepalen in sterke mate met wie ze zaken willen doen en welke producten ze nog in het schap leggen. Verzekeringsproducten met een grote winstkans en een laag risico.

Meer informatie

Financieel gezond

24-05-2017

Koningin Máxima heeft 23 mei 2017 de website Financieelgezondewerknemers.nl officieel gelanceerd tijdens de jaarlijkse platformbijeenkomst van Wijzer in geldzaken in Amsterdam. De nieuwe werkgeverswebsite ondersteunt werkgevers met tips en checklists om de ‘financiële gezondheid’van medewerkers zoveel mogelijk te stimuleren.

Meer informatie

Nieuwsarchief

Wilt u meer weten over Nieuwsberichten?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Nieuwsberichten.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895