linkedin phone 020-6248895

ARAG rechtsbijstand

ARAG ProRechtPolis Particulier

ARAG Rechtsbijstand is onderdeel van de ARAG Groep en is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar. ARAG beschikt over een groot aantal eigen juristen en advocaten. De uitvoering voor de rechtsbijstandsverzekeringen is in handen van ARAG zelf. Verzekeringen kunnen zowel direct via ARAG als via intermediairs worden afgesloten.

De ARAG ProRechtPolis voor particulieren is af te sluiten voor de modules Verkeer, Legal Services, Inkomen, Consument & Wonen, Vermogen & Fiscaal. De vergoeding van kosten voor externe deskundigen is niet gemaximaliseerd. Echtscheiding gerelateerde geschillen vallen niet onder de dekking. Lopende conflicten worden bij het afsluiten van de verzekering uitgesloten van de dekking; wel is het mogelijk om vervolgens eventueel op factuur basis juridisch advies en/of ondersteuning te ontvangen. ARAG hanteert een wachttijd van 3 maanden. Verzekerden van een ARAG rechtsbijstandverzekering zijn in principe aangewezen op de juridische deskundigen van ARAG zelf. U kunt als verzekerde alleen in uitzonderingsgevallen uw eigen advocaat kiezen.

Wilt u meer weten over ARAG ProRechtPolis Particulier?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over ARAG ProRechtPolis Particulier.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895