linkedin phone 020-6248895

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekering

Schade kan op heel veel manieren ontstaan. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u onbedoeld spullen van een ander beschadigt of dat iemand door uw schuld gewond raakt. In dat geval kunt u ervan uitgaan dat u hiervoor meestal aansprakelijk bent. Een schadeclaim kan hoog oplopen. 
De Aansprakelijkheidsverzekering van Kuijpers & Lievaart dekt de financiële gevolgen van de aansprakelijkheid van u en uw gezin voor materiële schade en letselschade.

De onderstaande zaken zijn standaard gedekt:

  • Schade aan personen en aan spullen van anderen.
  • Schade aan u zelf door een strafbaar feit van een ander.
  • Schade die een verzekerde oploopt door een strafbaar feit van een ander.

            Als u zelf slachtoffer wordt van bijvoorbeeld een geweldsmisdrijf en u kunt de dader niet aansprakelijk stellen. U krijgt dan van uw eigen verzekeraar een schade-uitkering tot maximaal € 50.000. Voor alle verzekerden samen vergoeden wij maximaal € 250.000.

Naast uw standaarddekking kunt u de volgende zaken aanvullend verzekeren:

Sterdekking

  • Schade die de oppas lijdt door toedoen van uw minderjarige kinderen en/of huisdieren.
  • Als er geen sprake is van wettelijke aansprakelijkheid.
    De oppas mag niet beroepsmatig zijn en bijvoorbeeld werken voor een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, dierenuitlaatservice of dierenpension.
  • Schade die u veroorzaakt met een tweede woonhuis, recreatiewoning, huisje op volkstuincomplex of een stacaravan in Europa.
  • Schade door het onroerend goed veroorzaakt tijdens verhuur verzekeren wij mee.

Wilt u meer weten over Aansprakelijkheidsverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Aansprakelijkheidsverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895