linkedin phone 020-6248895

Ongevallen

Ongevallenverzekering

Soms krijgt u in uw leven te maken met vervelende gebeurtenissen. Stel dat u invalide blijft na een ongeval. Of u overlijdt door een ongeval. In die situaties wilt u niet ook nog te maken krijgen met extra kosten. Of extra kosten voor uw nabestaanden. Die extra kosten zijn er vaak wel. Omdat de uitvaart meer kost dan gedacht. Of omdat een deel van uw inkomen wegvalt als u invalide blijft. Of omdat u uw huis moet veranderen om er te blijven wonen. Dit zijn extra kosten die u niet kunt declareren. U bent verzekerd voor deze financiële gevolgen en extra kosten met de Ongevallenverzekering van Kuijpers & Lievaart.

Waar bent u voor verzekerd?

  • Overlijdt u of iemand uit uw gezin door een ongeval? Of raakt u of iemand uit uw gezin invalide door een ongeval? Dan ontvangt u of ontvangen uw nabestaanden een uitkering.
  • U bent verzekerd voor veel soorten ongevallen. Zoals bijvoorbeeld vallen van de trap, vergiftiging, verdrinking, een fietsongeval en mishandeling.
  • Het maakt niet uit waar het ongeluk gebeurt: thuis, op het werk, op school, op reis, in Nederland of in het buitenland.

Wilt u meer weten over Ongevallenverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Ongevallenverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895