linkedin phone 020-6248895

Buitenlandse gast

Buitenlandse gast

Dé verzekering voor uw buitenlandse familie en vrienden

Woont u in Nederland, maar veel van uw familie en vrienden in het buitenland? Dan komen zij u vast weleens bezoeken. Speciaal voor hen kunt u de Tourist Travel Insurance afsluiten. Uw buitenlandse gasten zijn dan goed verzekerd tijdens hun verblijf in Nederland. En ook tijdens de heenreis, de terugreis én een aansluitende reis door Europa! U bepaalt zelf voor hoe lang u de verzekering afsluit. Iedere periode tussen veertien dagen en vier maanden is mogelijk!

Een speciale reisverzekering voor uw buitenlandse gasten

De Tourist Travel Insurance is speciaal bedoeld voor uw buitenlandse gasten. De basisdekking hebben wij zorgvuldig samengesteld. Zodat uw gasten passende hulp krijgen als er onderweg of in Nederland iets misgaat.

Geldig in heel Europa (en ietsje verder)

De Tourist Travel Insurance is geldig in heel Europa, de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en alle niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Dus bijvoorbeeld ook in Turkije, Syrië en Marokko. Let op: de Tourist Travel Insurance geldt niet in het land waar de verzekerde woont.

Ook reizen door Europa meeverzekerd

Grote kans dat uw buitenlandse gasten na hun bezoek aan Nederland meer van Europa willen zien. Parijs, Wenen, Berlijn of de Spaanse kust. Waar ze ook naartoe willen, een aansluitende vakantie door heel Europa is standaard meeverzekerd. Let op: u bepaalt zelf voor hoe lang u de Tourist Travel Insurance afsluit. Minimaal veertien dagen en maximaal vier maanden.

Wintersporten extra meeverzekeren

Als uw buitenlandse gasten na hun bezoek aan Nederland willen wintersporten, kunt u ze daarvoor extra verzekeren. Met de uitbreiding Wintersporten zijn zij goed verzekerd tijdens hun avonturen in de sneeuw. Of ze nu gaan skiën in Frankrijk of gaan snowboarden in Italië.

Stel dat uw buitenlandse familie of vrienden hulp of advies nodig hebben tijdens hun bezoek aan Nederland. Dan kunnen zij de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Of u voor hen natuurlijk. Wij beantwoorden alle vragen, ook eenvoudige medische vragen. Waar nodig komen wij direct in actie.

Wilt u meer weten over Buitenlandse gast?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Buitenlandse gast.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895