linkedin phone 020-6248895

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering

Of u nou een bedrijf bent of particulier. Het kan altijd voorkomen dat u in een juridisch conflict betrokken raakt. Veel mensen hebben geen ervaring in het verloop van het juridische proces en is professionele ondersteuning noodzakelijk. Dit kan een flinke som geld gaan kosten. Het is daarom verstandig om u te verzekeren tegen de kosten van rechtshulp. Hier komt een rechtsbijstandverzekering om de hoek kijken, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering biedt u een vergoeding voor de onkosten van een juridisch proces. Deze verzekering kan verschillende terreinen beslaan: inkomen, verkeer, werk, etc. Ook zijn er speciale rechtsbijstandverzekeringen voor ondernemers en studenten. Een rechtsbijstandverzekeraar biedt juristen en advocaten aan om u te helpen bij het juridische proces. Ook de kosten van de rechtsgang worden vergoed door de verzekeraar. Gerechtelijke hulp kan erg duur worden, het is daarom vaak voordeliger om een verzekering voor juridische hulp af te sluiten.

Wilt u meer weten over Rechtsbijstandverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Rechtsbijstandverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895