linkedin phone 020-6248895

Inbreker betrapt

Inbreker betrapt

Een vrouw uit Berkel en Rodenrijs heeft zichzelf en haar verzekeraar een hoop ellende bespaard door te investeren in een geavanceerd alarmsyteem voor haar woning. Het systeem waarschuwde haar dat de inbreker zijn slag probeerde te slaan terwijl de vrouw op haar vakantieadres was. De gewaarschuwde politie betrapte de man op heterdaad en rekende hem in.

Gistermorgen vroeg, om tien voor vijf, krijgt de vrouw via haar telefoon een alarmmelding terwijl ze elders in het land vakantie aan het vieren is. De alarminstallatie in haar woning in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam, is afgegaan.

Ruit kapot

De vrouw waarschuwt direct de politie die onmiddellijk naar de woning trekt. Agenten zien dat er een ruit van de woning kapot is waarna er opeens een man uit de woning rent. Na een korte achtervolging houden de agenten de inbreker, een 23-jarige man uit het nabijgelegen Bergschenhoek, aan. Pas na het gebruik van een taser lukt het hen om de agressieve verdachte in te rekenen.

(bron: AM web)

Terug

11-06-2018

Wilt u meer weten over Inbreker betrapt?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Inbreker betrapt.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895