linkedin phone 020-6248895

Vaarbewijs

Vaarbewijsexamen, lastiger dan u denkt.

Bijna de helft zakt

Binnen een aantal jaar is het slagingspercentage voor het Klein Vaarbewijs (verplicht voor boten, groter dan 15 meter en/of die sneller varen dan 20 km/u) van 75% naar 55% gedaald.

Oorzaak

Het examen voor het Vaarbewijs I en II wordt afgenomen door VAMEX en de VAMEX heeft de volledige database met examenvragen vernieuwd. De nieuwe vragen worden zorgvuldig geheim gehouden zodat niemand meer weet wat er precies gevraagd wordt. Vaak is de vraagstelling lastiger dan het probleem. Alleen oude examens oefenen heeft geen zin.

Slaaggarantie

VBO, de grootste opleider van Nederland, geeft ondanks het feit dat het algemene landelijke slagingspercentage fors is gedaald, nog steeds 100% slaaggarantie. Dit betekent dat, als je de VBO cursus helemaal en met goed gevolg hebt doorlopen en niet direct slaagt, je het volledige cursusgeld terug krijgt. Bij VBO slaagt ondanks het lastige examen 99% van alle cursisten de eerste keer.

Het geheim

Het geheim zit hem in de multimediale interactieve aanpak. Leren is niet alleen een kwestie van leerstof en instructie, uiteindelijk is de cursist zelf, de succesfactor. Bij VBO maakt de cursist zelf zijn studieschema en wordt daarbij geholpen door een online begeleidingssysteem, de memotrainer. De memotrainer registreert wat je wel en niet weet. Op die manier kan er efficiënt getraind worden. Steeds alles herhalen heeft geen zin. De onderwerpen waar je minder goed in bent worden extra geoefend en alles wat je al weet minder.

Altijd up to date

Als een cursusboek eenmaal gedrukt is, kun je niets meer veranderen, aanpassen of aanvullen. De VBO online cursussen worden meerdere malen per jaar aangepast aan het steeds veranderende examen.

Informatie

Voor meer informatie over de VBO cursussen, online cursussen en cursusboeken.

Ben Ros,
Vaarbewijsopleidingen
Info@benros.nl

Wilt u meer weten over Vaarbewijsexamen, lastiger dan u denkt.?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Vaarbewijsexamen, lastiger dan u denkt..

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895