linkedin phone 020-6248895

Bruiloft

Bruiloftverzekering

Dé verzekering voor uw bruiloft

Gefeliciteerd! U gaat trouwen. Nog even en het is zo ver. Alles is geregeld. De feestlocatie, de band, de trouwauto, de bruidskleding, de uitnodigingen, de trouwringen, de bruidstaart, de catering! Maar een verzekering, heeft u daar aan gedacht? Met de Bruiloftverzekering heeft u geen zorgen op de mooiste dag van uw leven. U hoeft namelijk de financiële gevolgen niet te dragen als er iets gebeurt.

Goed verzekerd als uw bruiloft niet doorgaat

Stel dat uw bruiloft niet door kan gaan. Bijvoorbeeld omdat uw getuige plotseling ziek is geworden. Of omdat de vloer van de feestzaal ineens onder water staat door een grote lekkage. Dan vergoedt uw Bruiloftverzekering de financiële schade. Ook als u door zulke onverwachte omstandigheden de bruiloft eerder moet beëindigen. De verzekering is dus geldig bij beëindiging vooraf én halverwege.

Ook voor meerjarige huwelijksfeesten

Bent u binnenkort 25 jaar getrouwd? Reden voor een feest én een goede verzekering. U kunt de Bruiloftverzekering afsluiten voor bruiloften en meerjarige huwelijksfeesten. Bijvoorbeeld voor een tinnen bruiloft (6¼ jaar), koperen bruiloft (12½ jaar) of zilveren bruiloft (25 jaar).

Huwelijkscadeaus zijn meeverzekerd

U verheugt zich er nu al op om alle cadeaus uit te pakken. Al die lieve giften van uw familie, vrienden en collega’s. Daarom is het ontzettend zonde als uw huwelijkscadeaus beschadigd raken. Met de Bruiloftverzekering vergoeden wij de schade die tijdens de bruiloft of de dag erna is ontstaan. Tot 25% van het bedrag waarvoor u de bruiloft heeft verzekerd.

Ongevallen zijn meeverzekerd

U moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren dat iemand tijdens of voor uw bruiloft een ernstig ongeluk krijgt. Het minste dat wij dan kunnen doen, is financieel bijspringen. Als een ongeval leidt tot overlijden of blijvende invaliditeit, vergoeden wij de kosten van uw bruiloft. Deze dekking geldt voor het bruidspaar, naaste familieleden en hun partners, de getuigen en de ceremoniemeester(s).

Voordelen Bruiloftverzekering

  • Onbezorgd uw trouwdag beleven
  • Huwelijkscadeaus zijn meeverzekerd
  • Compensatie wanneer iemand voor of tijdens de bruiloft een ernstig ongeluk overkomt

Wilt u meer weten over Bruiloftverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Bruiloftverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895