linkedin phone 020-6248895

Golf

Golfverzekering

Golfen is spannend en ontspannend tegelijk. Dat merkt u al zodra u plaatsneemt op de tee. Dan wilt u maar één ding: de bal met een prachtige swing in de volgende hole krijgen. Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Denk dan aan de speciale Golfverzekering van Kuijpers & Lievaart. Dan is uw kostbare uitrusting overal ter wereld verzekerd!

Uw complete uitrusting is verzekerd

Golfclubs, golftas, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en golfkarretje. Als u graag en vaak golft, heeft u al snel een complete uitrusting bij elkaar. Al deze spullen zijn verzekerd met de Golfverzekering van Kuijpers & Lievaart! Tegen schade én diefstal.

Verzekering voor het hele gezin

Gaat u regelmatig de baan op met uw gezinsleden? Verzeker dan ook de golfuitrusting van uw partner of kinderen. Dat kan op dezelfde golfpolis én tegen een voordelige premie. Met één medegolfer in het gezin bent u per persoon al goedkoper uit dan met een individuele verzekering.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal en schade

Hoe zuinig u ook bent op uw golfspullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook tijdens uw golftrip naar de Algarve, Schotland of Californië!

Extra vergoeding voor erkende hole-in-one

Goede prestaties belonen wij graag. Als u een erkende hole-in-one slaat op een baan van minimaal 62 par, ontvangt u van ons een bonus van € 250,-. Daar kunt u het verplichte rondje in het clubhuis van betalen!

Wilt u meer weten over Golfverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Golfverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895