linkedin phone 020-6248895

Motor

Motorverzekering

De motorverzekering van Kuijpers & Lievaart is geheel samen te stellen naar uw wensen. U kiest waar u voor verzekerd wilt zijn en u kunt tevens aangeven wanneer u verzekerd wilt zijn. Wie niet in de wintermaanden rijdt, betaalt het hele jaar minder.

Kies een dekking 

Dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Het WA gedeelte is een wettelijk verplicht deel van de motorverzekering. Hiermee bent u verzekerd wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan anderen en aan hun spullen, veroorzaakt met of door uw motor. Ook schade veroorzaakt met of door:

  • Een aanhanger die gekoppeld is aan uw motor.
  • Een aanhanger die is losgekoppeld van uw motor, maar nog niet veilig buiten het verkeer tot stilstand is gebracht.
  • Passagiers die op- of afstappen.
  • Spullen die u vervoert met uw motor of de aangekoppelde aanhanger.

U bent verzekerd voor hulpverlening bij uitval van uw motor buiten uw woonplaats of bij uitval van de bestuurder door ziekte of een ongeval.

Dekking WA + Beperkt Casco

Naast de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en hulpverlening (zie hierboven) bent u met een Beperkt Casco verzekering ook verzekerd voor:

  • Brand
  • Diefstal
  • Vernieling

Onder brand verstaan wij plotselinge en onvoorziene beschadiging van uw motor door brand, blikseminslag, ontploffing en zelfontbranding, ook als gevolg van een eigen gebrek. De dekking geldt niet wanneer de oorzaken het gevolg zijn van een aanrijding, slippen, botsen of van de weg raken. Met deze dekking bent u verzekerd voor schade als gevolg van diefstal, verduistering, vermissing, joyrijden, braakschade of beroving. Ook de schade die is ontstaan in de tijd dat het voertuig was gesloten wordt vergoed.

Dekking WA + Volledig Casco ("All Risk")

Naast alle bovengenoemde dekkingen bent u met de All Risk dekking verzekerd voor schade aan uw motorrijtuig en heeft u één jaar nieuwwaardegarantie. Met deze dekking bent u verzekerd voor alle schade die u zelf onbedoeld heeft veroorzaakt. Denk hierbij aan een aanrijding, botsen, omslaan, te water raken, van de weg raken, eigen gebreken of materiaal- en constructiefouten. Alleen met de volledig casco dekking bent u verzekerd voor schade veroorzaakt door vandalisme.

De nieuwwaardegarantie houdt in dat, wanneer u de eerste eigenaar van uw motor bent, u de motor één jaar lang tegen de volledige nieuwwaarde kunt verzekeren.

Wilt u meer weten over Motorverzekering?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Motorverzekering.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895