linkedin phone 020-6248895

Tweede woning

Recratiehuisverzekering voor uw tweede woning

Even helemaal weg uit het dagelijkse leven. Daar is een tweede huis ideaal voor. Of het nu een chalet in de bergen is, een zomerhuis aan zee of een bungalow op de boerencamping. U wilt één ding: zorgeloos genieten van uw recreatiewoning. Dat is precies waar de Recreatiehuisverzekering voor is bedoeld.

Uw vakantiewoning is uitstekend verzekerd

Hoe goed u uw tweede huis verzekerd, is geheel aan u. Met de recreatiehuisverzekering van Kuijpers & Lievaart heeft u keuze uit drie basisdekkingen:

  • Beperkt
  • Uitgebreid
  • Alle gevaren

Ook voor recreatiewoningen in de verhuur

Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren. Hiervoor rekenen wij  een premietoeslag van 50%.

Geschikt voor recreatiewoningen in de Benelux en in Duitsland

De recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor vakantiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor uw woning in Duitsland kan extra premie gevraagd worden. Ook kunnen er beperkende voorwaarden gelden.

Ook voor de inboedel van uw tweede huis

Ook uw inboedel kunt u verzekeren. Bijvoorbeeld tegen diefstal of schade. Met de uitbreiding inboedel zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, ook uw kleding en kleine huisdieren.

Basisdekkingen Recreatiehuisverzekering

Met de recreatiehuisverzekering kunt u uw tweede huis het hele jaar door goed verzekeren. Bijvoorbeeld tegen schade door brand, inbraak en storm. U kiest zelf hoe goed u uw recreatiehuis verzekerd. Als er iets misgaat, kunt u standaard rekenen op onze deskundige hulp én een snelle afhandeling van de geldzaken. U kunt uw vakantiehuis op drie manieren verzekeren: met de basisdekking Beperkt, Uitgebreid of Alle gevaren. In onderstaande tabel ziet u snel voor welke gebeurtenis u welke verzekering nodig heeft. Zo kunt u ze gemakkelijk met elkaar vergelijken! 

   Beperkt   Uitgebreid   Alle gevaren 
 Uw recreatiehuis brandt af door een onbekende oorzaak   V  V  V
 Door storm zwaait een boomtak dwars door de ruit van uw zitkamer  V  V  V
 Een inbreker trapt uw deur kapot  V  V  V
 Een dief verwijdert de zonnepanelen van uw dak  V  V  V
 Vandalen dringen uw recreatiehuis binnen en laten een ravage achter    V  V
 Een vrachtauto rijdt uw recreatiehuis  binnen    V  V
 Een vrachtauto ruïneert de tuin van uw recreatiehuis    V  V
 U heeft flinke schade aan uw vloerbedekking na een lekkage door een overlopende dakgoot    V  V
 Uw recreatiehuis is na een storm totaal verwoest, waardoor u een ander verblijf moet huren    V  V
 Uw kind krast met een steen een mooie tekening in uw ruit      V
 Iemand gooit 's nachts alle ruiten in      V

Uitbreidingen Recratiehuisverzekering

Inboedel

Het zal u maar overkomen. Er wordt ingebroken in uw vakantiewoning. Uw televisie en stereo-installatie weg, uw bank is kapot gescheurd en uw kleding overhoop… Gelukkig kunt u ook uw inboedel verzekeren tegen diefstal en schade. Met deze uitbreiding zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, maar ook uw kleine huisdieren, zoals een hond of kat.

Verhuur

Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Dan heeft u extra inkomsten, maar ook extra zorgen. Mensen zijn nu eenmaal minder zuinig op de spullen van iemand anders. Geen nood: ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren. Dan geldt een toeslag van 50%. U kunt deze uitbreiding alleen afsluiten als u uw tweede huis aan vakantiegangers verhuurt.

Wilt u meer weten over Recratiehuisverzekering voor uw tweede woning?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Recratiehuisverzekering voor uw tweede woning.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895