linkedin phone 020-6248895

Verzekerd op vakantie

Verzekerd op vakantie

Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de Doorlopende Vakantiereis- en annuleringsverzekering een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door.

Reisverzekering
U kunt kiezen voor een aflopende of doorlopende reisverzekering. Gaat u in totaal langer dan 3 weken per jaar op vakantie? Inclusief dagjes en weekendjes weg? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. U bent dan minder premie kwijt dan voor een aflopende reisverzekering. Of u nu een dagje weg naar het

Controleer uw verzekerde bedragen voor bagage!

buitenland hebt gepland, een zonvakantie, wintersportvakantie of duikvakantie, met de Doorlopende Reisverzekering bent u uitgebreid verzekerd. Bij ons kunt u eenvoudig een keuze maken uit de verzekerde rubrieken en de gewenste verzekerde bedragen. Zo heeft u een reisverzekering die precies bij u past!

Annuleringsverzekering
Het kan voorkomen dat u onverwacht toch niet op vakantie kunt, dat u vertraging oploopt op de heenreis of dat u uw vakantie tussentijds moet afbreken. In die gevallen komt de doorlopende annuleringsverzekering u goed van pas. Want daarmee vangt u (een deel van) de kosten van uw reisorganisatie of accommodatie op. U kunt de doorlopende annuleringsverzekering eenvoudig afsluiten als onderdeel van uw doorlopende reisverzekering. Zo regelt u alles in één keer. De reissom is naar keuze verzekerd en afgestemd op uw reis.

Samengestelde reis
Een samengestelde reis houdt in dat vliegtickets, accommodatie en bijvoorbeeld een huurauto als losse onderdelen van elkaar worden geboekt.  Wat gebeurt er als er één onderdeel uitvalt? De overige onderdelen van de samengestelde reis annuleren? Dat zou prettig zijn, maar dit is echter niet altijd gedekt op de standaard annuleringsverzekering van uw reisverzekering. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor de optie "samengestelde reis"!

Reistips
Op onze site hebben wij nog een aantal reistips voor u vermeld. Het is verstandig deze van te voren eens goed door te lezen of eventueel te printen.

Aanvragen reis- en annuleringsverzekering

Op onze site kunt u eenvoudig een verzekering voor uw vakantie aanvragen: aanvragen dooropende reis- en annuleringsverzekering

Zekerheden App

Download de Zekerheden App voordat u op vakantie gaat.

De Zekerheden App, handig om te hebben!

Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand: Zekerheden App

Wij wensen u een goede vakantie toe!

Terug

06-07-2018

Wilt u meer weten over Verzekerd op vakantie?

U kunt, geheel vrijblijvend, meteen een afspraak maken voor een kennismaking met een van onze adviseurs over Verzekerd op vakantie.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

© 2018 - Kuijpers & Lievaart Financial Services - Postbus 11589 - 1001 GN Amsterdam - www.kenl.nl - info@kenl.nl - 020-6248895